Hírek

Hiteles információ a hiteles tájékoztatásért

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.05.03 21:50

Kedves Olvasóink!

Kérdéseket fogalmazott felénk Menyhért Mészáros László (fullánk.com kiadójának vezetője, Kacsa Magazin főszerkesztője, Pszt! Magazin, Heti Szuper Pszt! munkatársa, szerkesztője), amiket az érintett számára természetesen rendre megválaszoltunk, ahogy tesszük minden megkeresés esetén, de a korcsolya sport és az érte tevékenykedők iránt önzetlenül és nem támadó, ártó, rosszindulatú hátsó szándékkal érdeklődők hiteles tájékoztatására itt, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség honlapján is szeretnénk közzé tenni a tényeket.

Tovább

VÁLTOZÁS ! Közgyűlés május 26-án

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.27 06:12A MOKSZ éves rendes közgyűlését 2016. május 26.-án tartja a Dürer Rendetvényházban (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.) .

A közgyűlés meghívója a napirendi pontokkal              Meghatalmazás letöltése         
 

Tovább

A sportolói kettős karriert támogató regionális központ

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.26 10:36


A Testnevelési Egyetem „A sportolói kettős karriert támogató regionális központ” című Európai Unió által támogatott projektben vesz részt.
A sportolói kettős karrier program a versenysport mellett kiemelten támogatja a sportolók oktatásban való részvételét annak érdekében, hogy sportpályafutásuk befejezését követően képességeiknek és képzettségüknek megfelelő munkát találjanak a munkaerőpiacon.

Tovább

Köszönet a két világbajnokságon végzett munkáért

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.20 14:19Orendi Mihály, a MOKSZ ügyvezető igazgatója:

Tovább

Dr. Bathó Ferenc Jászberény díszpolgára

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.12 21:28Dr. Bathó Ferencnek, a MOKSZ alelnökének szülővárosa Önkormányzata a város díszpolgári címét adományozta.
Bathó Ferenc (Jászberény, 1947) közgazdász, egyetemi tanár, docens, gépészmérnök.
A MOKSZ korábbi elnöke, majd alelnöke. A MOB tagja.
Gratulálunk az elismerésért. 

Nézzék meg itt a róla szóló rövid filmösszeállítást.

 

Tovább

David Dore-t gyászolja a korcsolyavilág

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.12 21:14

A Magyar Korcsolya Szövetség (MOKSZ) nevében legmélyebb együttérzésünket fejezzük ki a korcsolyavilág, és az elmúlt éjjel elhunyt David Dore családja felé.

Tovább

Nagy sikerrel zárult a budapesti szinkronkorcsolyázó világbajnokság

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.10 09:12


Közel telt ház előtt történelmi győzelmet arattak az oroszok a budapesti szinkronkorcsolyázó világbajnokságon a Syma csarnokban. A sportág történelmében most először győzött orosz csapat, a Team Paradise (212.69).

Tovább

A múlt kiválóságait díjaztuk

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.09 16:53


A budapesti szinkronkorcsolyázó világbajnokság szombati programja díjátadással kezdődött. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Kósa Lajos, a MOKSZ elnöke és Orendi Mihály a MOKSZ ügyvezető igazgatója nyújtottak át az elmúlt évtizedek legjobb jeges képviselőinek MOKSZ Életműdíját.

Tovább

A magyar Team Passion ígéretes bemutatkozása

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.08 22:09


A budapesti szinkronkorcsolya világbajnokságon a magyar csapat bemutatkozása  jól sikerült a rövidprogramban, annak ellenére is, hogy az egyik csapattag esése 4 pont levonással járt.

Tovább

Az elismerésből soha sem elég!

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.08 20:46


A budapesti szinkronkorcsolyázó világbajnokság kezdete előtt 
 Kósa Lajos, a MOKSZ elnöke és Orendi Mihály a MOKSZ ügyvezető igazgatója nyújtottak át elismerést az elmúlt szezon jeges kiválóságainak, az Év sportolóinak. A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség hagyományt kíván teremteni az elismerés évenkénti odaítélésével.

Tovább

Szinkronkorcsolya világbajnokság

Junior Műkorcsolya és Jégtánc vb

MOKSZ Facebook

Eseménynaptár

Támogatóink

      Partnereink