Hírek

Közgyűlés május 26-án - közgyűlési anyagok

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.05.25 19:12

A MOKSZ éves rendes közgyűlését 2016. május 26.-án tartja a Dürer Rendetvényházban (1146 Budapest, Ajtósi Dürer sor 19-21.)

Tisztelt Tagszervezeteink!

 

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben meghatalmazott útján képviseltetik magukat a közgyűlésen, mindenképpen adjanak hivatalos meghatalmazást a küldöttnek. 

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a közgyűlésre a gépjárművel érkezők az Abonyi utca felől tudnak a Dürer Rendezvényközpont területére behajtani 14 órától.

A gyalogosan érkezőket kérjük, hogy az Ajtósi Dürer sor felől közelítsék meg a helyszínt.

Térkép

A közgyűlés meghívója a napirendi pontokkal              Meghatalmazás letöltése      

Közgyűlési anyagok:  

Elnöki jelentés     Felügyelőbizottsági beszámoló   


Könyvvizsgálói jelentés      Egyszerűsített beszámoló és közhasznúsági melléklet

Pontozásos ágazat: Beszámoló   2016-2017 felkészülési és versenyeztetési terv

Gyorsasági szakág: Beszámoló   Eredmények

Tovább

IOC sportolói felmérés

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.05.24 10:28

Kedves Sportolóink !

Itt megtaláljátok az IOC felmérés kérdőívét. 

Töltsétek ki minél többen.

 

Tovább

Telegdi Attila Mesteredző !

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.05.20 22:19A Magyar Edzők Társaságának elnöksége jóváhagyta a dr. Kemény Dénes vezette Mesteredzői Kollégium javaslatát a 2016. évi Mesteredzői Díj, az Edzői Életmű Díj adományozására, valamint a 2016. évi „Az év edzője” és „Az év szövetségi kapitánya” címre.

 
Tovább

Elhunyt Pajor Kornél

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.05.19 06:53Svédországi otthonában 92 éves korában elhunyt Pajor Kornél olimpiai negyedik  gyorskorcsolyázó, a sportág egyetlen magyar világbajnoka.

Tovább

Sportorvosi engedély ellenőrzési tájékoztató

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.05.19 06:37Az Országos Sportegészségügyi Intézet főigazgató főorvosának tájékoztató levele a sportolókhoz a sportorvosi engedély ellenőrzéséről. A levél itt olvasható.

Tovább

Segítsünk közösen !

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.05.13 06:25

Két és fél éve dolgozunk együtt Vella Dinivel. Életvidám, központi figura. Ösztönös és veleszületett tehetsége mellet, olyan tisztelettudó ez a tízéves fiatalember, hogy kivétel nélkül minden foglalkozás után a következő szavakkal lép Mesteréhez: „Köszönöm szépen az edzést, Taci!”.

Tovább

Gyorshír a Szövetség életéből

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.05.11 13:27Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség elnöke aláírta Sallak György nemzetközi ügyekért felelős igazgató pályázatát a Nemzetközi Korcsolyázó Szövetség elnöki posztjára. Az ISU következő elnökéről döntés 2016. június 10-én Dubrovnikban születik. Készülünk a megmérettetésre.

Tovább

Hiteles információ a hiteles tájékoztatásért

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.05.03 21:50

Kedves Olvasóink!

Kérdéseket fogalmazott felénk Menyhért Mészáros László (fullánk.com kiadójának vezetője, Kacsa Magazin főszerkesztője, Pszt! Magazin, Heti Szuper Pszt! munkatársa, szerkesztője), amiket az érintett számára természetesen rendre megválaszoltunk, ahogy tesszük minden megkeresés esetén, de a korcsolya sport és az érte tevékenykedők iránt önzetlenül és nem támadó, ártó, rosszindulatú hátsó szándékkal érdeklődők hiteles tájékoztatására itt, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség honlapján is szeretnénk közzé tenni a tényeket.

Tovább

A sportolói kettős karriert támogató regionális központ

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.26 10:36


A Testnevelési Egyetem „A sportolói kettős karriert támogató regionális központ” című Európai Unió által támogatott projektben vesz részt.
A sportolói kettős karrier program a versenysport mellett kiemelten támogatja a sportolók oktatásban való részvételét annak érdekében, hogy sportpályafutásuk befejezését követően képességeiknek és képzettségüknek megfelelő munkát találjanak a munkaerőpiacon.

Tovább

Köszönet a két világbajnokságon végzett munkáért

Kategória : Hírek Létrehozva: 2016.04.20 14:19Orendi Mihály, a MOKSZ ügyvezető igazgatója:

Tovább

Elnöki Manifesto

2016 évi hazai vb-k

   

MOKSZ Facebook

Eseménynaptár

Támogatóink

      Partnereink