Hírek

Ismét lesz párosunk a műkorcsolya EB-n

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.10.03 09:00

Örömteli eredményről számolt be Engi Klára, a pontozásos tagozat igazgatója. Újra lesz páros műkorcsolyázásban indulónk a 2016-os EB-n.

Tovább

Média a tehetségekért !

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.09.29 20:38A Média a Tehetségekért Díj célja

Arra ösztönözni az újságírókat és a média munkatársait, hogy többet foglalkozzanak a fiatal tehetségekkel, a sikeres fiatalokkal (sportolók, művészek, tudósok), képzési és felkészülési hátterükkel, pályaválasztásukkal, lehetőségeikkel és eredményességükkel. Ezek a fiatalok kiemelkedő értékeket képviselnek a tehetségüket, de ugyanakkor a küzdeni tudásukat, a kitartásukat és a céltudatosságukat tekintve is. Ilyen értelemben igazi példaképek lehetnek kortársaik számára.

Tovább

Éves közgyűlési jegyzőkönyv

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.09.21 22:20

A MOKSZ éves rendes közgyűlésének hitelesített jegyzőkönyvét itt megtalálják.

Tovább

Jakucs Hanna és Illés Dániel megszerezték a kvalifikációs pontokat a JVB-re

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.09.13 22:39


A Jakucs Hanna és Illés Dániel párosunk is jól szerepelt Linz-i junior GP-n!

Engi Klári MOKSZ pontozásos ágazat igazgató rövid értékelése:


Tovább

Tóth Ivett teljesítménye mindenkinek nagyon tetszett

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.09.13 08:07

Engi Klára a Pontozásos Ágazati Igazgató jelentése:

"Ivett az edzésen jól és magabiztosan mozgott. Nyári, könyök balesetének és műtétének nyomát sem lehetett látni mozgásán. Utána még maradt elég ideje, hogy hazamenjen és aludjon is picit az esti program előtt.

20.40-kor kezdte meg a bemelegítést, ahol nagyon könnyedén ment neki minden ugrás.

27.-ként ment a pályára a kűr versenyen. Az első stabilizált ugrása után gyönyörű 3 flip és 3 lutz kombit is láttunk Tőle. Forgásai, külön kiemelten is, szépek voltak, megkapta rá a legmagasabb értéket. Sajnos az axel volt a mumus ezen a versenyen, de mindenkinek nagyon tetszett felnőttebbé vált mozgása. A 8. helyen, a mezőny első negyedében, zárta a versenyt.

Jégtáncosaink csak edzettek a tegnapi nap folyamán.
Nemsokára, 11.40-kor a magyar pár kezdi meg a mai versenynapot."

Tótth Ivett kürje:  

Tovább

Tóth Ivett a szezon első versenyén szépen helytállt

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.09.13 07:51Sebestyén Júlia értékelése:

" Ivett a szezon első versenyén szépen helytállt. 35 fős mezőnyben orosz,japán, kínai, koreai, amerikai, kanadai és európai versenyzők között a 2 orosz mögött a második európai nemzet versenyzőként a 8. helyen zárt. Technikailag nagyon nehéz kűrt futott ma Ivett! Mind az 5 féle tripla szerepel programjában, amely tavalyhoz képest a tripla rittbergerrel nehezedett. Gyönyörűen sikerültek a legnehezebb triplák a a tripla Lutz kombinációban , a tripla Flip és tripla Toeloop kombináció. Az új programjai tetszettek a bíróknak, pozitív benyomást keltett Ivett. Mindenképpen azon leszünk, hogy a hibákon a következő versenyekre javítsunk, és hogy versenyről versenyre egyre többet mutasson. Dícséretes a szereplése a szezon ilyen korai szakaszában, hiszen a májusi könyök műtétje óta egy fémmel a könyökében korcsolyázik. Ezzel a 8. hellyel értékes világranglista pontokat is gyűjtött "

 

Tovább

Gyorsjelentés Linzből a junior GP-ről a rövidprogram után

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.09.11 18:33

Csütörtökön nagyon hosszú napja volt műkorcsolyázóinknak. Gyakorlatilag délután 14 órától, majdnem folyamatosan ment a verseny este 23 óráig. Éppen csak a zsüri cserélődött le a jégtánc befejezése és a női verseny között.
 

Tovább

Linzben folytatódik a junior GP sorozat

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.09.10 14:59


Csütörtökön folytatódik a juniorok GP sorozata, sorban a negyedik Linzben.


Tovább

A NAP HŐSE: Szavazzon Gál Zoéra

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.09.07 14:06


Nem csak idősebb korunkra válhatunk példaképpé, sokan már tizenévesen azok lesznek! A DIGI Sport 2015. szeptember 1-jétől naponta jelentkező új minisorozata olyan fiatal tehetségeket mutat be, akik teljesítményükkel, eredményeikkel kiemelkednek a kortársaik közül.

Tovább

Rövidpályás OB: Jászapáti Petra és Liu Shaolin Sándor az összetett bajnok

Kategória : Hírek Létrehozva: 2015.09.06 14:06A rövidpályás országos bajnokság második versenynapján Jászapáti Petra (SZKE) megőrizte elsőségét, Liu Shaolin Sándor (MTK) pedig  ledolgozta hátrányát és szerezte meg az összetett bajnoki címet.

Tovább

MOKSZ Facebook

Eseménynaptár

Támogatóink

      Partnereink